Vasárnap délután gyerekekkel és fiatalokkal telt meg a közösségi ház emeleti játszószobája. Az Öröm útja virágos kapuja alatt érkezőkre jó hangulatú,  közösségépítő lelki program várt a következő közel két órában.

Az alkalom a fiatalok és a kísérő felnőttek játékos bemutatkozásával kezdődött. A fő témát, mely a Via Lucis, azaz az Öröm útja volt, játékos formában dolgozták fel a résztvevők Bazsó Borbála foglalkozásvezető segítségével. A mesével, beszélgetéssel, játékkal színesített együttlét csapatjátékkal folytatódott, mely során a gyerekek és fiatalok a különböző érzékszerveiket megdolgoztató vidám, néhol elgondolkodtató feladatokban próbálhatták ki magukat. A program harmadik részeként a Via Lucis állomásaival kezdtek ismerkedni a résztvevők. Az elmélyülést a gyermekekhez szóló színes képek és hangulatos énekek segítették.

A program zárásaként a résztvevők szeretetuzsonnán vettek részt, ahol Ferenc atya finom kalácsa töltötte meg az éhes pocakokat, majd lehetőségünk volt a vasárnap esti szentmisével megkoronázni ezt a szép délutánt.

Az ifikör következő találkozója május 12-én 17 órakor lesz a közösségi házban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!