Ferenc pápa látogatásához kapcsolódóan előzetes jelentkezésre nyílik lehetőség honlapunkon.  A Szentatya április 29-én fiatalokkal találkozik a Papp László Sportarénában, április 30-án pedig szentmisét mutat be a Kossuth téren.

Április 29-én, szombaton a Szentatya a Papp László Sportarénában találkozik a fiatalokkal (elsősorban gimnazista és egyetemista korosztállyal).  A székesfehérvári egyházmegye részére 621 helyet tudnak biztosítani a sportarénában. A fenntartott helyeket a szükséges biztonsági ellenőrzés után 15 óráig kell elfoglalni. A Szentatya érkezése előtt imádság, zenei áhítat lesz, a Szentatya távozása után pedig szentségimádás kb. 19 óráig. A Szentatya kb. 16,30-kor érkezik és 17,30-ig lesz jelen. A programban a bevonulás után köszöntő, tanúságtételek, tánc, a Pápa beszéde, Miatyánk elimádkozása és áldás van tervezve.

Április 30-án, vasárnap a Szentatya a Kossuth Lajos téren mutat be szentmisét 9,30-kor. A szentmisére nincs korlátozva a résztvevők száma. A regisztrált helyeket a szükséges biztonsági ellenőrzés után 8 óráig kell elfoglalni.

Előzetes részvételi szándékunkat az alábbi űrlap kitöltésével jelezhetjük. Kérjük a lapot minden jelentkezőre név szerint külön-külön kitölteni! Az április 29-i programra csak gimnazista és egyetemista fiatalok jelentkezhetnek.

Jelentkezni a Pápalátogatás menüpont alatti űrlap kitöltésével lehet.